Hjemmebesøk

Hjemmebesøk

Tjenesten “hjemmebesøk” er et vidt begrep og kan innebære flere forskjellige tjenester og aktiviteter. Som et utgangspunkt er dette besøket sosialt rettet og eksempler på aktiviteter kan være at vi lager en deilig frokost eller middag sammen, vi rydder i huset og pynter blomstene i hagen eller vi kan snakke sammen om glede og sorg, alt hva livet byr på.

I store trekk er et hjemmebesøk ment som å være en utstrakt hånd til de som kanskje ikke omgås så mange til vanlig. Noen ganger ønsker også andre familiemedlemmer at noen tar en tur innom bestemor og bestefar som bor i Spania og ser til at de har det bra eller om de behøver hjelp til noe. En tilbakemelding kan gis etter besøk, dog med samtykke fra alle involverte parter. Med lang erfaring som helsefagarbeider setter jeg pasientvern svært høyt og alt som kommer frem i fortrolighet blir også i fortrolighet.

Men her er ingen fasitsvar til hvilke tjenester som blir utført, ønsker du et besøk av meg så skriv litt om hva du tenker så kan vi ringes eller jeg kommer innom en tur på besøk.

Kontakt

Adresse: 03170, Ciudad Quesada
Epost: hei@kamila.no
Telefon: +47 97 64 37 37

Åpningstider

Vi er alltid tilgjengelig etter avtale.

Følg oss gjerne på Facebook