Hjemmebesøk

  

Jeg kommer hjem til deg hvor du bor.

  

Vi tilbringer litt tid sammen hvor det sosiale står i fokus. Kanskje lager vi middag sammen eller vi kjøper noen blomster og pynter litt. Uansett, vi skal kose oss!

Hjemmepleie

  

Man skal være trygg i eget hjem, og ikke minst også være komfortabel med å gå ut av det.

  

Jeg kan hjelpe deg med alt du behøver av pleietjenester. Jeg har fokus på respekt og det å behandle eldre mennesker skikkelig. Alle tjenester utført i denne kategorien er et tillitsforhold mellom deg og meg.

Utflukter og turer

  

En stor del av livet er å oppdage nye steder og mennesker, bare det å være i bevegelse ute bidrar til mye positivt og en følelse av å være tilstede.

  

Sammen tar en gåtur i nærområdet hvor jeg gir deg litt "arm-støtte" eller vi booker oss på en guidet buss-tur til Alicante hvor vi går på café. Du bestemmer tempo og reisemål -jeg gir deg den tryggheten du behøver sammen med godt selskap.

Hverdagslige gjøremål

  

Det lille ekstra i hverdagen

  

Små hverdagslige oppgaver og ærend kan også virke som en slitsom oppgave om man må utføre det helt alene. Om det er bare er følgehjelp til butikken eller en venninne, hjelp med bordsetting og matlaging til fest eller samstund eller andre helt hverdagslige oppgaver så hjelper jeg deg utføre dette. Da går dette helt fint :)